Àgores d’UrbanWins
Getting Started

Què són les Àgores d’UrbanWins?
Les Àgores d’UrbanWins és una comunitat virtual que facilita la participació activa de les parts interessades en el projecte per assegurar el desenvolupament i la implementació exitosa de les estratègies innovadores de gestió i prevenció de residus com a part del projecte d’UrbanWins.

La plataforma reuneix a tots els ciutadans, autoritats locals, urbanistes, procuradors, experts acadèmics, gestors de residus i proveïdors de solucions, entre d’altres. La plataforma de les Àgores inclou discussions orientades a cadascuna de les vuit ciutats pilot en els respectius idiomes locals.

També disposa d’un grup internacional de discussió per a difondre les millors idees de gestió de residus de tota Europa. Aquesta comunitat virtual és un suport per a les àgores presencials que es celebraran en cada ciutat pilot.

Es convida a totes les persones interessades en millorar les comunitats a través de l’exploració del disseny i la implementació d’estratègies innovadores de gestió i prevenció de residus a unir-se a la discussió en línia.

Altres preguntes sobre les Àgores? Contacti amb nosaltres.

Nou a la Plataforma? Descobreixi com aprofitar al màxim!

La plataforma ofereix una multitud d’opcions per a iniciar-se i participar en debats fructífers tant a nivell local com internacional. Per començar, observi les següents opcions:

Discussions de les ciutats pilot:
Les Àgores ofereixen a les parts interessades l’oportunitat d’involucrar-se en les accions relacionades amb la gestió de residus de les 8 ciutats pilot d’Europa – Cremona, Torino, Albano Laziale i Pomezia – dos ciutats de la ciutat metropolitana de Roma Capital (Itàlia), Bucarest (Romania), Leiria (Portugal), Manresa y Sabadell (Espanya).

Aquestes discussions tindran lloc en la llengua nativa i es realitzaran en les “Àgores de les Ciutats Pilot”, la secció on es desenvoluparan les discussions relacionades amb les Àgores presencials programades en cada ciutat pilot. Asseguris de revisar la secció “Esdeveniments” per veure la programació de l’esdeveniment.

Altres discussions sobre la gestió de residus.
A banda de les discussions de les ciutats pilot, la plataforma té com objectiu intercanviar idees i atraure altres experiències de tota Europa.

Missatges personals.
La pàgina d’inici de la plataforma mostra la secció de “novetats”. Aquí es poden agregar continguts relacionats amb el seu punt de vista, una ocurrència interessant relacionada amb el projecte, un article interessant que trobi, etc…. Pot deixar-ho com un missatge personal (associat amb el seu perfil) o pot escollir compartir-lo amb un o varis “Grups” (veure sota). També pot fer clic en el perfil de qualsevol participant per veure les seves publicacions públiques.

“Grups”
La plataforma inclou Grups de discussió en les llengües de les ciutats pilot, així com grups temàtics sobre temes particulars de gestió de residus en anglès. Els usuaris poden agregar un grup, però es recomana revisar primer la llista de grups existents per veure si ja n’existeix un de semblant. Això ajudarà a mantenir la conversació conjunta. Si desitja agregar un tema específic a un grup, simplement pot unir-se al grup que li interessa, fer un “clic” en “Temes” en el menú de l’esquerra i després fer un clic en “Crear nou tema” en la part superior a la dreta.

Share This